Balonlar sadece eğlenceli ve şenlikli bir ruh hali getirmekle kalmaz, aynı zamanda serin parti dekoru yaratmaya yardımcı olur, aynı zamanda çocuklar için her türlü yarışma, oyun ve açık hava etkinliği için de kullanışlıdır.

Birbirini iyi tanımayan çocukları bir araya getirip gerçek bir Mutluluk Karnavalı nasıl organize edebilirsiniz?

Çocuklar için aktif su balonu oyunları düzenleyin ve kameranızı hazırlayın, çünkü bu anların tadını uzun süre çıkaracaksınız!

Çocuklar ve oyunlar ayrılmaz şeylerdir, tıpkı sütlü sabah kahveniz gibi. Ayrıca parlak, çok renkli balon toplarını görünce çocukların ne kadar çılgın olabileceğini düşünün. İdeal bir çocuk partisi için  ipucunu zaten aldığını düşünüyoruz!

Su Balonu Oyununun Faydaları

Farklı becerilerin geliştirilmesine yardımcı olur

Dinamik su balonu çocuk oyunları, el becerisi ve esneklik, vücut koordinasyonu ve duyusal algı geliştirmeye yardımcı olur. Hedef atışlar tren doğruluğu ve topu yakalamak koşarken ve zıplarken dayanıklılık katarken hızlı tepki ve konsantrasyon geliştirin.

Çocukların yüksek enerji harcamasına yardımcı olur ve çocuğun sakinleşmesini sağlar

Ancak, çocuğunuzun enerjisinin tamamen tükeneceğinden korkmayın. Bu tür terapi oyunları, enerji kaybı karşılığında büyük bir güç ve eğlence artışı sağlar! Böylece çocuğun bedeninde ve zihninde sağlıklı ve doğru bir enerji değişimi gerçekleşir.

Çocukları bir araya getirmeye yardımcı olur
Bazı çocuklar birbirlerini yeterince iyi tanımıyorlarsa, tipik durumlarda kafaları karışır ve belki de birbirleriyle konuşmaktan kaçınmaya çalışırlar. Ancak takımlarla oyun oynamak, en doğal şekilde yakınlaşmalarına yardımcı olacak ve büyük olasılıkla  arkadaş olacaklar.

Ek olarak, her oyunun kendine özgü kuralları vardır, bu da çocuğun onları analiz etmeyi ve kabul etmeyi öğrendiği anlamına gelir. Rekabete, bağlılığa karşı doğru tutumu geliştirir, bir grupta çalışmanın yanı sıra onurlu bir şekilde kazanma veya kaybetme ihtiyacını anlar.

Temiz hava her zaman çocuklar için iyidir
Bir çocuk dışarıda oynarken, koşarken ve atladığında, akciğerleri eğitiliyor, temiz hava soluyor, kanı oksijenle doyuruluyor ve beyin daha aktif çalışıyor ve gelişiyor.

Şimdi Oyunlara geçebiliriz.

Çocuklarınız için en iyi  Su Balonu Oyunları

Az Damlatan Kazanır :)

Gereçler:

  • su balonu;
  • boş plastik şişe;
  • İşaret Kalemi;
  • Delici İğne

Nasıl Oynanır?

iki takım oluşturun;
başlangıç çizgisinin yanına birkaç top yerleştirin, bitiş çizgisine iki boş plastik su şişesi koyun.

Her şişede aynı yere işaret kalemi ile çizgi çizin - oyuncuların şişeyi ne kadar doldurması gerektiğini gösterecektir;

yarışa başlamak için iki su balonu alın ve her birinde delici iğne ile küçük bir delik açın;
Damlatan su balonunu  sıradaki ilk oyunculara verin. Oyuncu  bitiş çizgisine koşmalı ve olabildiğince az su kaybetmeye çalışmalılar ve daha sonra balonun içinde kalan tüm suyu şişeye dökmelidir.
Daha sonra geri dönmeli, bir sonraki su dolu balonu delmeli ve bir sonraki oyuncuya vermelidirler;
şişelerini işaretli çizgiye kadar dolduran ilk takım yarışı kazanır!

En Çok Su Balonu Biriktiren Kazanır

Gereçler:

  • Su Balonu;
  • Boş Kova

Nasıl Oynanır? 

Oyuncuları iki takıma ayırın;
Birbirlerinden birkaç metre uzakta durmalarını isteyin

Her takımı su balonları yakalamak için hazır ola çağırın. Oyuncular rakip takıma su topları atmalıdır. Aynı zamanda, onlara atılan topları yakalamaya çalışmalılar,  balonu patlamadan yakalayıp kovasına atmaları gerekiyor.
Her iki takımın da elindeki su balonu bittiğinde, her takımın kaç tane patlamamış su balonuna sahip olduğunu saymalısınız;
Kovasında en çok su balonu olan takım kazanır.

 

 Su balonu savaşı

Bunun için suyla dolu daha küçük toplara ihtiyacınız olacak. Bu oyunu yaz aylarında oynamak en iyisidir çünkü ıslanmak üzeresiniz. Bu, konukların iki takıma ayrıldığı, birbirlerine suyla dolu topları fırlattığı klasik bir oyundur. Havuz başında mükemmel bir oyun.

 

 

Balon Voleybolu

Gereçler:

Voleybol filesi ve takımı;
Kronometre;
Büyük plaj havlusu veya çarşaf.

Oynama:

İki takım oluşturun ve çocuklardan ağın karşı taraflarındaki yerlerini almalarını isteyin;
Her takıma bir havlu veya çarşaf verin;
bir havluya su topu bırakın

Ardından, Birinci takım bir havlu alır ve  üstüne su balonlarını yerleştirir, hep birlikte ağın üzerinden su balonlarını atmaya başlarlar;
Diğer takım mümkün olduğu kadar çok topu yakalamak ve onları geri atmak için havlularını kullanır;
tur 10-15 dakika sürer.

Sonunda, tüm su balonlarını sayın: en çok kim varsa kazanır!

Çocuklar eğlensin!
Tabii ki, su balonlarıyla oynamak, sıradan toplarla oynamaktan biraz daha zordur, ancak bu şekilde oyun gerçekten destansı hale gelir! Sonuçta, asıl amaç oyunun tadını çıkarmak, dünyadaki her şeyi unutmak! , https://balonsiparis.com/su-balonu-100-adet  üzerinden su balonu siparişi verebileceğinizi unutmayın.