Evlerde helyum balonu süslemeleri bu aralar çok revaçta. İster romantik bir oda dekorasyonu, ister bir çocuğun doğum günü partisi dekorasyonu olsun, uçan balonlar organizasyona renk katar. Uçan Balonlar birine onu ne kadar sevdiğinizi söylemenin harika bir yoludur ve gençten yaşlıya her yaş için harika çalışır.



Helyum balonlarının güzelliği uçabilmeleridir. Havada süzülür ve dans ederler. Yerçekimine meydan okuyan bu balonlar çocukların olduğu kadar yetişkinlerinde her zaman ilgisini çekmiştir.

Helyum gazı ister lateks ister folyo balon olsun, her türlü balona doldurulabilir.

Ancak helyum folyo balonların görünümü en iyisidir çünkü folyo balonların çeşitli benzersiz şekilleri vardır.

Örneğin, tek boynuzlu at (unicorn) uçan balon çok iyi görünmektedir.

 


Ayrıca folyo balonlar en az 3 gün havada kalabilirken lateks balonlar 16 saat havada kalabilmektedir.

Birbirinden farklı dekorasyon fikri ile etkinliğinizi mükemmelleştirebilirsiniz.

1.  Uçan balonları ipleri ile tavana bırakarak, etkinlik alanınıza atmosfer ve etki katabilirsiniz.


2. Kişileştirilmiş şeffaf balonlar ile partinize anlam katın. Balon içine tüy , konfeti veya mini balon atın. Altında çiçekli, kalpli veya kelebekli kurdele olacaktır. Uçan Balon üstüne mesajınızı yazdırın. Örneğin, sevdiğinizin kalbini mi kırdınız? "Özür dilerim" diye uçan balon üstüne yazı baskı yapabilirsiniz.


3. Herhangi bir çizgi karaktere ait doğum günü konseptine sahip olabilirsiniz. O karaktere ait uçan balon demetleri ile mekanı süsleyebilirsiniz. Çocuklarınız havadaki uçan balona mutlulukla bakacaktır.

  

4. Kutuda uçan balon sürprizi yapabilirsiniz. Kutuyu açan kişi hızla yükselen balonları gördüğünde şaşırıp gülümseyecektir. Emin olun balonların havada süzülmesi hoşuna gidecektir.

       

5.   Harf veya Rakam uçan balonları kullanarak sevdiğinizin yaşına ve ismine dikkat çekebilirsiniz. Bekarlığa veda kutlamasında "BRIDE" uçan balonlarını veya 18 yaşa adım atarken "18" uçan rakam balonlarını kullanabilirsiniz. Böylece dekorasyonun ana fikrini uygulamış olursunuz.

   

Evde veya herhangi bir yerde uçan balon ararken,  bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Otel odalarını da müşterilerimizin istekleri doğrultusunda dekore ediyoruz.

Uçan balon sayfamızı ziyaret edip beğendiğiniz uçan balon modelini eve sipariş edebilir, veya sevdiğinize hediye olarak gönderebilirsiniz.