Nispeten yeni bir konsept, her türlü şey için sosisli balonları kullanabilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan biraz yaratıcılık. Hayal edebileceğiniz her renkte mevcut, bunlar süslemenin mükemmel bir yolu. İster bir doğum günü partisine ev sahipliği yapıyor olun, ister ebeveyninizin 50. evlilik yıl dönümünü kutluyor olun, ister patronunuzun emekli olması onuruna bir etkinlik düzenliyor olun, bu esnek balonlarla çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Sosis balondan kılıç yapımı, çiçek yapımı , kelebek yapımı en tercih edilen örneklerdir.


1. Balon hayvanlarını nasıl yapacağınızı biliyorsanız, normal uzun, düz olanlar yerine sosis balonları kullanabilirsiniz. Sadece kullanımı kolay değil, aynı zamanda doğru miktarda neme sahip yumuşak bir modül malzemeden yapılmışlardır, bu nedenle daha dayanıklıdırlar. Bu nedenle, bir doğum günü partisindeki çocukların seveceği yaratıkları, işlem sırasında patlar diye endişelenmeden yapabilirsiniz.

2. Sosis balonları, bir kemer oluştururken mükemmel bir seçimdir. İster iki kişinin nikah yemini ettiği mihrapta, ister resepsiyonun girişinde kullanılsın, kemer bir açıklama yapacak. Pek çok renk seçeneğiyle, düğünün ana rengini ve formalite düzeyini eşleştirebilirsiniz.

3. Bir okul karnavalı için, bu balonlar eğlenceli basketbol hedefleri yapmak, insanların bir yüzük attığı lastik ördeklerle çevreleri hedeflemek ve hatta hediye olarak kendileri için mükemmel bir çözümdür.

4. Ayrıca arka bahçedeki yüzme havuzunda sıçrayarak oynamak eğlencelidir. Tercih edilirse, çocuklar bir tür su balonu savaşı için onları suyla doldurabilirler.

5. Bu balonlardan merkez parçaları bile yapabilirsiniz. Elde etmek istediğiniz görünüme bağlı olarak, aynı renkte birkaç balonla gidebilir veya karıştırıp eşleştirebilirsiniz. Dramatik bir görünüm için, Işıltı Liteleri eklemeyi, kıvırcık şeridi koordine etmeyi veya merkez parçayı tamamlayan selofan sarılı ağırlıkları eklemeyi düşünün.

6. 16. doğum günü partisinde dans pistini normal balonlarla süslemek yerine, her köşede ağırlıklandırarak benzersiz tasarımlar yaratabilirsiniz.


Doğru şirketten sosisli balonlar satın aldığınızda, mükemmel bir fiyatın keyfine varacaksınız. Perakende ödeme yapmak yerine, sosis balonlarını toptan alabilirsiniz. Tasarruf edilen parayla, istediğiniz diğer süslemelerden bazılarını satın alabilirsiniz.

Uzun Ömürlü Balonlar

balonsiparis.com ‘da mevcut en iyi ürünleri sunuyoruz. Tüm  balonlarımız hem TÜV hem de ISO sertifikalıdır. İnanılmaz bir güçle, patlamaları zordur. Helyumla doldurulduğunda, daha uzun havada kalma süresi sunarlar.